///

30 év után szabadult egy londoni szexrabszolga – „Olykor napi tízen is jöttek”

A vietnami nő, akinek a nevét érthető okokból nem hozták nyilvánosságra, gyerekként hagyta ott a családját egy jobb élet reményében, hogy az Egyesült Királyságba költözhessen. A fiatal lány élete pokollá változott miután Londonba került, rossz társaságba keveredett, embercsempészek kényszerítették prostitúcióra.

Woman reveals horror of life as London sex slave after escaping 30 years in captivity

Thanh (így nevezi a  nőt a Metro) összesen 30 éven keresztül volt szexrabszolga.

A nőnek az elmúlt években sikerült végleg megszöknie az őt fogva tartóktól, így elmesélhette a szörnyű történetét, hogyan volt kénytelen szinte minden nap, olykor több mint 10 férfival is akarata ellenére szexuális kapcsolatot létesíteni. A nőnek végül egy menekültekkel foglakozó csoport segített elszakadni az őt évtizedeken át kihasználó bűnözőktől.

Thanh elmesélte, hogy már 5 évesen elkezdődött a családjuk kálváriája, amikor elköltöztek Vietnamból Kínába.

A fiatal lány egy idő után elszakadt a többiektől és Oroszországba került, ahol gyümölcsöt pakolt egy hatalmas raktárban. Ahogy a lány idősebb lett, a gazdái Franciaországba küldték. Itt kezdődött a szexrabszolgaság, amely csaknem három évtizeden keresztül tartott.

A nő szörnyű részleteket árult el az életéről: az őt megvizsgáló orvosok szerint Thanh-t olyan sokszor kényszerítették szexre, hogy deformálódott a gerince. A nőt hét társával együtt egy sötét pincében tartották, itt fogadták a vendégeket. A horror egészen addig tartott, amíg az egyik fogva tartó véletlen nyitva hagyta a pince ajtaját. A nőnek egy kínai férfi segített megszökni.

Thanh-nak még cipője sem volt, de miután szabad volt nem foglalkozott ezzel, csak futott, amilyen messze csak tudott.

Egy órán keresztül csak futottunk.

– zárta a nő, aki most azon fáradozik, hogy a semmiből felépítse az életét. Szeretne utazni, dolgozni és eljárni helyekre, mint az átlagos emberek.

24.hu

The post 30 év után szabadult egy londoni szexrabszolga – „Olykor napi tízen is jöttek” appeared first on Magyar Közösség.

Forrás: 30 év után szabadult egy londoni szexrabszolga – „Olykor napi tízen is jöttek”

(Visited 1 times, 1 visits today)