///

Annyira kilyuggatták a rendőrök a párizsi merénylőt, hogy még nem lehet kihallgatni

Öt lövés is eltalálta Hamou Bachirt, a 37 éves algériai migránst, aki tegnap egy BMW-vel a terrorellenes katonai alakulat tagjai közé hajtott Párizsban. A rendőrök továbbra sem tudják kihallgatni. Kiderült, hogy a terrorista annak ellenére törvényesen volt Franciaországban, hogy korábban megszegte a migránsok számára előírt tartózkodási szabályokat és ki akarták utasítani. A terrortámadásban hat katona sérült meg.

Tegnap a Figarónak még azt mondta a rendőrség, hogy Hamou Bachirnak úgynevezett ILE kartonja van, ami azt jelenti, hogy megszegte a szabályokat és ki kell utasítani. Azt is feltételezték, hogy Bachir bujkált. Mára a rendőrség pontosított, kiderült, hogy Bachirról 2009-ben állították ki az ILE kartont, azóta viszont már engedéllyel volt Franciaországban.

Hamou Bashir, a legutóbbi párizsi merénylő (kép forrása: twitter.com)

Hamou Bachir szerda reggel 8 órakor a terrorellenes művelet keretében létrehozott katonai alakulat tagjai közé hajtott, hat katona megsérült, négyen súlyosan. Utána elmenekült, de a rendőrök Calais közelében az autópályán megtalálták és miután nem akart megállni, többször rálőttek.

origo.hu

A Annyira kilyuggatták a rendőrök a párizsi merénylőt, hogy még nem lehet kihallgatni .

Olvasd el a többi hírt is a facebook oldalunkon!

Forrás …

The post Annyira kilyuggatták a rendőrök a párizsi merénylőt, hogy még nem lehet kihallgatni appeared first on Magyar Közösség.

Forrás: Annyira kilyuggatták a rendőrök a párizsi merénylőt, hogy még nem lehet kihallgatni

(Visited 1 times, 1 visits today)