///

CIA drogtörténelmi leleplezés: Tűz pusztított a CIA főhadiszállásán Lengley-ben, ahol hatalmas droglabort és raktárat találtak a tűzoltók!

Hatalmas tűz pusztított 2017. Május 17-én szerdán este a CIA hírhedt főhadiszállásán, ahol a tűz szinte teljesen elpusztította az épület egyik szárnyát. A meglepetés viszont ezután jött, hiszen óriási kábítószer-előállító labort és raktárat találtak a tűzoltók.

Először hatalmas detonációt hallottak a helyiek 17:45 körül, mely több kilométerre elhallatszott és hatalmas fekete füst emelkedett a levegőbe. Ezután tűz ütött ki a helyszínen.

druglabfire2.jpg
Tűz a CIA főhadiszállásán Lengely-ben a George Bush Center for Intelligence nyugati szárnyában – ahol óriási droglaborra és raktárra bukkantak a tűzoltók.

A Langley City Fire-Rescue tűzoltói gyorsan a helyszínre érkeztek, hiszen kiemelt jelentőségű helyről van szó. Több, mint 6 órán keresztül küzdöttek a lángokkal, mire teljesen sikerült eloltani a tüzet.

Nyomozást indítottak a CIA központjában megtalált droglabor és raktár ügyében

Az épület átvizsgálása és a helyszín biztosítása közben viszont meglepő felfedezésre tettek szert a tűzoltók, ugyanis jelentős mennyiségű vegyszerre bukkantak, amiket metamfetamin és fentanyl gyártásához használnak.
Az információkat átadták a tűzoltók a helyi Fairfax County Sheriff’s Office (FCSO) nevű rendőrségnek, mely tucatnyi nyomozóját küldte a helyszínre.

druglabCIA.jpg

A George Bush Center for Intelligence nyugati szárnyában végzett vizsgálat során a nyomozók (állítólag) 5 tonna drogot, és 45 tonna vegyi anyagot találtak: pszeudofedrint, jelentős mennyiségű acetont, jód-kristályokat, akkumulátorsavat, lefolyótisztító vegyszert, lámpaolajat és fagyállót. Szakértők szerint ez már-már ipari szintű és mértékű drogelőállításhoz alkalmas mennyiség.

“A helyszínen talált különböző vegyszereket metamfetamin és fentanyl előállításához használják, de találtunk jelentős mennyiségű drogot is” – mondta a helyi seriff-hivatal szóvivője, Jared Matters.
“De hatalmas mennyiséget találtunk ebből a kétféle drogból a közeli raktárhelyiségben is, ahová szintén átterjedt a tűz.”

A Fairfax County Sheriff’s Office megerősítette, hogy nyomozást indítottak arra irányulóan, hogy meghatározzák a helyszínen talált droglabor törvénytelenül működött-e és a tüzet okozhatta-e illegális tevékenység.

Ez már nem az első alkalom, hogy a CIA-t azzal vádolhatjuk, hogy jelentős szerepe van a kábítószer-előállításban és kereskedelemben.

Viszont ez az első alkalom most, hogy egy hatalmas droglaborra konkrétan a CIA-fennhatósága alatt álló területen bukkanak.

Ráadásul nem máshol, mint magán a CIA főhadiszállásán, Lengley-ben.
Mondanom sem kell, mennyire súlyos és bizonyító jellegű esetről, sőt botrányról van szó, melynek számos következménye lesz (illetve kellene, hogy legyen).

Magát a kémszervezetet is érintheti, melynek ráadásul már most is “fura” a viszonya az új amerikai elnökkel, Donald Trumppal.

A mai napig egyelőre sem a Fehér Ház, sem a CIA nem reagált még hivatalosan, annak ellenére sem, hogy számos újságcikk jelent már meg a konkrét esetről és a témában.
Bár az igaz, hogy valószínűleg a főáramú média szintén elhallgatja majd az esetet, de éppen ezért hoztam el nektek, hogy Magyarországon először a VilagHelyzete hírekben ti ne maradjatok le ilyen jelentőségű történésekről, mivel a következményei a politikában megjelen(het)nek az elkövetkező hetekben…

Sejtésem szerint az FBI vezetőjének kirúgása után hamarosan Trump a CIA berkein belül is nyomozást és vizsgálatokat fog indítani és a CIA pénzügyi finanszírozása és alapjainak felülvizsgálata is sorra kerülhet…

Természetesen mindannyian tudjuk vagy sejtjük, hogy maga a CIA nem elsősorban az amerikai állam és az Egyesült Államok része, sokkal inkább van becsatornázva a Deep State vagy a háttérhatalom irányítói felé…
Így amit a CIA csinál, az súlyosan érintheti magát a Fehér Házat, sőt az amerikai elnök sorsát, éltetét is…..

CIA drogtörténelem

Laosz

Amikor kiderült, hogy a CIA egy titkos háborút finanszírozott Laoszban 1962 és 1975 között, akkor az Ópium-kereskedelem bonyolításával és szervezésével vádolták meg, hiszen a CIA létrehozta ott saját belső hálózatát és ügynökeit.

Számos helyi, állami és szövetségi nyomozó is a helyyszínre érkezett egykor a Mena Intermountain Municipal Airport-ra, ahol a CIA ledobó-pontot hozott létre és elképesztő mennyiségű kokain-szállítmányok ledobásával szintén elkezdődött a kereskedelem az 1980-as évek elején.

vein.jpg

Afganisztán

Afganisztán a világ heroin előállításának és az ópiumnak a 90%-át adja!
Az Afganisztánban fotyatott amerikai háború egyik elsődleges célja a világ legnagyobb ópium-ültetvényeinek fenntartása és biztosítása.

A legjobb bizonyíték erre, hogy 2001. szeptember 11 előtt sem volt akkora az Afganisztánból a világ minden részébe szállított heroin-alapanyag és ópium kereskedelmének méret, mint az USA által indított háború és megszállás után.

Az egyik legnagyobb összeesküvés-elméletről derült ki, hogy összeesküvés-gyakorlat!

2006-ra minden addigi történelmi rekordot döntött meg az amerikai megszállás alatt az ópium és heroin mennyisége Afganisztánban!

Az afgán arisztokrácia már jó ideje foglalkozik heroin kereskedelemmel. Ennek a kereskedelemnek felfuttatója pedig nem más, mint maga a CIA.

Egy komoly cikk a CIA afganisztáni drogkereskedelméről és hátteréről. 

Napjainkra 61%-kal nőtt az ópium-termelésre használt földterületek nagysága még tovább duzzadt a kereskedelem, hiszen már maga a CIA és az amerikai hadsereg biztosítja és védi a telepeket. Az afganisztáni CIA drogtörténelemről szóló részletes tudnivalókban elmélyülni szándékozó olvasók számára az ismereteket a cikk végére külön illesztem majd be. (SBG Buddha – VilagHelyzete megj.)

Ahogy John F. Abbotsford a veterán CIA-ügynök leleplezte a CIA drogkereskedelmi hadműveleteit Afganisztánban:

“WE RUN THE AFGHAN OPIUM TRADE”

Könyvének címe: “The CIA in Afghanistan: 30 years of drug smuggling”.

Írta, fordította és szerkesztette: SBG Buddha

Források: Washington Post / Global Research / Veteran’s Today

Forrás …

The post CIA drogtörténelmi leleplezés: Tűz pusztított a CIA főhadiszállásán Lengley-ben, ahol hatalmas droglabort és raktárat találtak a tűzoltók! appeared first on Magyar Közösség.

Forrás: CIA drogtörténelmi leleplezés: Tűz pusztított a CIA főhadiszállásán Lengley-ben, ahol hatalmas droglabort és raktárat találtak a tűzoltók!

(Visited 1 times, 1 visits today)