///

Csak erős idegzetűeknek! Brutális videó készült a milánói késelésről! 18+

A tegnapi milánói késelést így rögzítették a biztonsági kamerák, az elkövető tunéziai.

Rendőrségi forrás alapján tette közzé az Agenzia Vista a tegnapi milánói késelésről a videót, a melyet a pályaudvar biztonsági kamerái rögzítettek.

Az elkövető Ismail Hosni, egy tunéziai fiatalember, aki megkísérelt három ügynököt megkéselni, két katonát és egy pályaudvari rendőrt a központi pályaudvaron. Hosni a Iszlám Államot dicsérő videót posztolt ki a facebook oldalán agy nappal a támadás előtt.

Eddig a média egy marokkói származású fiatal férfiről beszélt, akik már Olaszországban született, és drog miatt már letartóztatták múlt év decemberében. A támadó a milánói pályaudvaron egy igazoltatás során támadt rá az őt ellenőrző katonákra és rendőrre csütörtök este 8 óra után egy kávébár előtt.

A rendőrség tegnap este még kizárta a terrorista indítékot. Valójában a fenti rendőrségi közleményben nem teljesen világos a megpróbált megkéselni megfogalmazás, mert az elkövetőnek sikerült is igazából megsebesíteni a rendfenntartókat, bár szerencsére csak kisebb sérüléseket szenvedtek el.

Sala, Milánó baloldali polgármestere ma délelőtt kijelentette, hogy a támadás miatt nem halasztják el a holnapra meghirdetett menetet a migránsokért. A Repubblica baloldali olasz lapban éppen tegnap jelent meg vele egy interjú, amelyben Sala azt fejtegette, hogy tévedés az, hogy a migráció és biztonsági helyzet között kapcsolat lenne.

forrás: agenziavista.it

Ne csak olvasd, add is tovább!

Forrás: Csak erős idegzetűeknek! Brutális videó készült a milánói késelésről! 18+

The post Csak erős idegzetűeknek! Brutális videó készült a milánói késelésről! 18+ appeared first on Magyar Közösség.

Forrás: Csak erős idegzetűeknek! Brutális videó készült a milánói késelésről! 18+

(Visited 1 times, 1 visits today)