///

Darura akasztották fel az 5 éves kislányt megölő és megerőszakoló férfit Jemenben

Több ezer ember szeme láttára végeztek ki egy 22 éves férfi hétfőn egy jemeni téren, miután bűnösnek találták egy ötéves kislány megerőszakolásában és megölésében. Hussein al-Saketet egy pokrócra fektetve lőtte agyon egy rendőr, aki a beszámolók szerint ötször lőtte hátba egy gépkarabéllyal. A szívét célzó lövések után a férfi holttestét egy darura húzták fel.

EDITORS NOTE: GRAPHIC CONTENT A police man executes Hussein al-Sakit, 22, who was convicted of raping and murdering the five-year-old girl, Safaa al-Matari, with a gunshot at the Tahrir Square in Sanaa, Yemen, 14 August 2017. Photo: Hani Al-Ansi/DPA/dpaEgy rendőr nyilvánosan kivégzi a 22 éves Hussein al-Saketot, egy ötéves kislány megerőszakolása és megölése miatt. 14 August 2017. Fotó:Europress/DPA Hani Al-Ansi/

A kivégzésen a Saba jemeni hírügynökség cikke szerint jelen voltak a bíróság képviselői, valamint a megölt kislány családtagjai. Az áldozat nagybátyja az AFP francia hírügynökségnek elmondta: amikor a lányt még csak eltűntként tartották nyilván, al-Saket részt vett a keresésben, mielőtt a nyomozás leleplezte.

EDITORS NOTE: Graphic content / The body of Yemeni Hussein al-Saket, 22, is seen hanging after being executed by security forces for raping and murdering a four-year-old girl, in the capital Sanaa's Tahrir Square, on August 14, 2017.  Yemenis gathered in the rebel-held capital to witness the putting to death of a man convicted of raping and killing a child in the second such public execution in weeks. Al-Saket, was found guilty of abducting, raping and murdering a four-year-old girl, said Rajeh Ezzedine, a judge who attended the execution.   / AFP PHOTO / Mohammed HUWAISDarura akasztották kivégzése után a 22 éves Hussein al-Sakit holttestét, egy ötéves kislány megerőszakolása és megölése miatt. Fotó: Europress/AFP/ Mohammed Huwais

Ez már a második hasonló kivégzés két héten belül a jemeni fővárosban. Akkor egy 41 éves, marokkói származású férfit lőttek agyon, miután bűnösnek találták egy 3 éves lány megerőszakolásában és megölésében. A lány apja akkor Allah igazságszolgáltatása, és az iszlám törvénykezés, a Sharia győzelmeként értékelte a kivégzés végrehajtását.

Szanaa, 2017. július 31. A földön fekszik nyilvános kivégzésén a hátrakötözött kezű, 41 éves Muhamed al-Magrabi, aki megerőszakolt és meggyilkolt egy hároméves kislányt, a jemeni főváros, Szanaa egyik terén 2017. július 31-én. Utoljára 2009-ben végeztek ki Jemenben nyilvánosan egy férfi fodrászt, aki megerőszakolt és meggyilkolt egy hajvágásra betérő 11 éves kisfiút. (MTI/EPA/Jahja Arhab)

Élvezettel nézte végig 3 éves lánya gyilkosának nyilvános kivégzését az apuka

Allah, és az ő törvényeinek győzelmeként értékelte, ahogy egy AK-47-essel agyonlőtték a lányát megerőszakoló és megölő férfit.

(Kiemelt fotó: Europress/AFP/ Mohammed Huwais)

Ne csak olvasd, add is tovább!

Forrás …

The post Darura akasztották fel az 5 éves kislányt megölő és megerőszakoló férfit Jemenben appeared first on Magyar Közösség.

Forrás: Darura akasztották fel az 5 éves kislányt megölő és megerőszakoló férfit Jemenben

(Visited 8 times, 1 visits today)