///

Dzsihadista nő: Élveztem kínozni a nőket a családjuk előtt

Horrorisztikus kijelentéseket tett egy dzsihadista nő, aki nemrég otthagyta az Iszlám Államot. A dzsihadisták női brigádjának a tagjaként a kínzásokért felelt.

Hajer elmondása szerint a brit dzsihadista nők a “legjobb kínzók”, mert ők a legszadistábbak az eszközhasználat területén.

A 25 éves terrorista 2014-ben csatlakozott az Al-Khansaa brigádhoz, ami annyira kegyetlen, hogy a szakértők Hitler Gestapójához hasonlítják.

Több londoni iskolás lány is csatlakozott Hajerrel együtt a brigádhoz. A feladatuk az volt, hogy brutális rendőri egységként minden szabályszegőt megverjenek.

Az európaiak a legkegyetlenebbek

“Élveztem. Élveztem, hogy szír nőket verhetek, különösen, ha az apjuk, vagy férjeik szeme láttára történt” – fogalmazott.

Hajer hozzátette: “Tudjátok, az európaiak szadistábbak és erőszakosabbak a többieknél. Például a brit női harcosok a legbrutálisabb kínzók. Egyikük egy harapófogót használt. Őt Um Salama néven ismertük.”

Az európai antiterrorista tisztviselők szerint az Egyesült Királyság küldte az eddigi legtöbb szélsőségest a Közel-Keletre, miközben a szigetországban több tízezer dzsihadista tartózkodik jelenleg is.

‘Született Feleségek az Iszlám Államban’ Fergeteges paródia, vagy morális csőd?

Éles kritikák özönlötték el a BBC-t, miután bemutatták a csatorna egyik paródiaműsorához készült trailert. Bár a közösségi oldalakon sokan támogatásukról biztosították a brit csatornát, amiért a humor eszközével is szembeszállnak a kegyetlen terrorszervezettel – sokan mégis ízléstelennek és “morális csődnek” tartják a videót.

Ehhez nem fűznék hozzá kommentárt, döntsék el olvasóink:

Forrás: DailyMail

Olvasd el a többi hírt is a facebook oldalunkon!

Forrás …

The post Dzsihadista nő: Élveztem kínozni a nőket a családjuk előtt appeared first on Magyar Közösség.

Forrás: Dzsihadista nő: Élveztem kínozni a nőket a családjuk előtt

(Visited 2 times, 1 visits today)