///

Elkábították, majd legalább hatan megerőszakolták a borsodi lányt

Füves cigivel elkábítottak, majd többen megerőszakoltak egy lányt Kesznyétenben. A brutális bűncselekményről a Miskolci Törvényszék előzetes letartóztatásba helyezte a gyanúsítottakat legalábbis többségüket: hat embert.

A nyomozás eddigi adatai szerint a kesznyéteni tinilány az ugyancsak helyben lakó barátjához indult, amikor útközben találkozott az egyik gyanúsítottal, aki cigarettával kínálta, amit ő elfogadott. A marihuánától a lány végtagjai zsibbadni kezdtek, ezután “kísérője”, és egy hozzájuk időközben csatlakozó másik gyanúsított egy romos házba vitték, ahol újabb cigarettára gyújtottak.

Ezután a kábult lánnyal szemben – ahogy a bíróság fogalmaz –  szexuális erőszakot alkalmaztak akarata ellenére, ahogyan azt tette az időközben a helyszínre érkező újabb tettes is. Ekkor megérkezett a társaság egy újabb tagja is, aki átvitte a magatehetetlen lányt máshova, egy másik gyanúsított otthonába, ahol négyen erőszakolták meg, lefogták és bántalmazták. Volt még egy cinkosuk, őt egyelőre keresik.A bíróság a bűncselekmény elkövetésének gyanúját megalapozottnak találta, döntését a gyanúsításban szereplő bűncselekmény miatt 5 évtől 15 évig terjedő szabadságvesztés büntetésben rejlő szökés, elrejtőzés veszélyére alapította. Ezen túl a bíróság álláspontja szerint fennáll annak a veszélye, hogy a terheltek szabadlábra kerülésük esetén a tanúkat vagy egymást vallomásuk megtételében befolyásolnák, a még meg nem talált bizonyítási eszközöket elrejtenék, veszélyeztetve ezzel a bizonyítást. A gyanúsítottak kedvezőtlen személyi körülményei miatt megalapozottan feltehető az is, hogy szabadlábra kerülésük esetén újabb bűncselekményt követnének el. – olvasható az indoklásban.

Mint kiderült, két gyanúsított felfüggesztett szabadságvesztés hatálya alatt áll.

Ha érdekesnek találod a cikket, oszd meg ismerőseiddel is!

Forrás …

The post Elkábították, majd legalább hatan megerőszakolták a borsodi lányt appeared first on Magyar Közösség.

Forrás: Elkábították, majd legalább hatan megerőszakolták a borsodi lányt

(Visited 1 times, 1 visits today)