///

Erre nincs magyarázat: a Jobbik napi pár száz forintért kaphatta Simicskától a plakáthelyeit

2017. június 17. 12:58

Simicska Lajos mélyen a piaci ár alatt adja a lovat a Jobbik alá, amely már a párt tagjaiban is aggodalmat keltett.

A kormányközeliséggel nehezen vádolható Népszava azt írja, a Jobbik által pénteken este kiadott közleményben szereplő adatok alapján a párt áprilisban és májusban egyaránt mintegy 27-27 millió forintért támadta köztéri plakátokon Orbán Viktort. 

A Simicska Lajos tulajdonában álló reklámcégek ezek szerint a piaci ár töredékéért adták a plakáthelyeket.

Ugyanis korábbi jobbikos nyilatkozatok alapján tudható, hogy a Jobbik áprilisban 2468 óriásplakátot és mintegy 300 „city light” hirdetőhelyet vett igénybe. Továbbá a párt kéthetente számol el Simicska cégeivel, így

az óriásplakátokért mindössze háromezer, a city lightokért pedig csak ezer forintot fizet. 

Ez pedig kéthetente nem egészen 15 millió forint, ami valamivel több a havi 27 milliónál, de az eltérés végül is belül van a „hibahatáron”. A Népszava korábban úgy értesült, hogy a NAV által az érintett cégeknél kezdett vizsgálat kezdeti stádiumában 

nem találtak tényleges kifizetésekre utaló jeleket, és az sem teljesen világos, hogy a fent említett összegek tartalmazzák-e az áfát.

Ráadásul arra sincs válasz, hogy a piaci ár legfeljebb ötödének-hatodának megfelelő összeg tartalmazza-e az előállítás költségeit. Ha igen, akkor még feltűnőbb a Simicska-cégek engedékenysége.

Mostanra már teljesen nyilvánvalóvá vált, hogy Simicska komoly anyagi áldozatot vállal a Jobbik felfuttatásáért, emiatt pedig elesik a normálisan várható kereskedelmi haszontól, miközben a pénzre szüksége van média-érdekeltségei, például a Magyar Nemzet és a Hír TV finanszírozására. 

Szabadon lehet kommentelni, a vélemény szabad, viszont a gyűlöletkeltésért, személyi integritás megsértéséért mindenki maga felel.

Olvasd el a többi hírt is a facebook oldalunkon!

Forrás …

The post Erre nincs magyarázat: a Jobbik napi pár száz forintért kaphatta Simicskától a plakáthelyeit appeared first on Magyar Közösség.

Forrás: Erre nincs magyarázat: a Jobbik napi pár száz forintért kaphatta Simicskától a plakáthelyeit

(Visited 1 times, 1 visits today)