///

Európa öngyilkossága – A terrorizmus nem a Korán félreértelmezése … hanem maga az Iszlám

Napjaink dzsihadista terrorakcióiban nincs semmi újdonság! Nem valamiféle hirtelen eltévelyedés. Nem valami félreértésen vagy a szentírás hibás értelmezésén alapul. Nem egy nagy vallás megrontása. Ez maga az iszlám, és mindig az is volt, és ha nem vesszük fel a kesztyűt, ahogy a történelem során eddig tettük, akkor győzedelmeskedik, mint az emelkedő dagály. Kinyitottunk ugyanis neki egy ajtót, ahogy eddig még soha, és révetegen sétálunk a tragédiába.

Kétszáz évvel ezelőtt Thomas Jefferson megkérdezte egy arab követtől, hogy miért támadtak és igáztak le olyan embereket, akik nem ártottak nekik. Azt a választ kapta, hogy azért, mert a Korán arra szólít fel minden muszlimot, hogy harccal kényszerítsék térdre az iszlámnak be nem hódolókat, a foglyokat pedig tegyék rabszolgává. Azt is elmondta neki, hogy minden muszlim, aki eme ügyért életét adja, a Paradicsomba kerül.

Oszd meg a videót ismerőseiddel is!

The post Európa öngyilkossága – A terrorizmus nem a Korán félreértelmezése … hanem maga az Iszlám appeared first on Magyar Közösség.

Forrás: Európa öngyilkossága – A terrorizmus nem a Korán félreértelmezése … hanem maga az Iszlám

(Visited 3 times, 1 visits today)