///

Háború van, támadni kell – Földi László: “Ha papír nélkül mennék át a szír határon, akkor lelőnének és kész”

Európa háborúban áll a migráció miatt, az invázió folyamatos és ott tartunk, hogy a védelem helyett már a támadáson kellene gondolkozni, amely alatt nem militáns támadást értek – jelentette ki a PestiSrácok.hu Polbeat című műsorában Földi László biztonságpolitikai szakértő, az Információs Hivatal korábbi műveleti igazgatója. Kiemelte, a migráció jelenlegi ütemét látva ki kell jelenteni, hogy 30 év múlva teljes mértékben meg fog változni Európa, hiszen amíg például a németek termékenységi rátája 1,6-os, addig a Németországba érkező bevándorlóké 8,1-es. Nemsokára Németország nem 80 milliós ország lesz, hanem 100 milliós, de pont a bevándorlók és gyermekeik miatt, akiknek az integrálása nem működik – tette hozzá.

“A fő probléma az, hogy papírok nélkül, kontroll nélkül jönnek a menekültek Európába. A jordán, vagy a szír határon vízumot kell vennie annak, aki az országba be akar lépni. Ha én papír nélkül mennék át a szír határon, akkor lelőnének és kész. A világ így működik. A határokat védeni kell” – húzta alá Földi László.

A biztonságpolitikai szakértő Stefka István kérdésére kijelentette, a magyar kerítés stratégiailag helytelen, taktikailag helyes, mert eltereli az embertömeget. “Stratégiailag ugyanakkor azt mondom, hogy még csak nem is Európa határait kellene védenie Európának, hanem az azon kívülieket. Már a török partoknál és Afrikánál kellene védekezni, hogy az invázió ne jöhessen tovább” – mondta.

Felidézte azt is, hogy hatvan évvel ezelőtt, az 1956-os magyar menekültek esetében működött Európában az úgynevezett menekült biztonsági protokoll. “A magyar menekülteket akkor táborokba zárták és elkezdték kérdezgetni, kihallgatni őket. Működött a védelmi reflex, hogy kit engedek be és kit nem, hogy kétséges személy-e az illető. Hatvan éve tudtuk, hogyan kell védekezni egy nem kívánatos behatolással szemben. Miért felejtettük el?” – tette fel a kérdést Földi László.

A Polbeatben Szarvas Szilveszternek, a PestiSrácok.hu főszerkesztő-helyettesének az Echo Tv-ben elmondott és nagy port kavart szavai is szóba kerültek, amelyből az MSZP új köteles beszédet akar gyártani. Stefka István kérdésére Szarvas Szilveszter hangsúlyozta, kikéri magának, hogy ő Botka László halálát kívánta volna, szocialista manipulációról van szó.

“Milyen érdekes, hogy az MSZP akkor nem tartott sajtótájékoztatót és nem határolódott el, amikor a Soros által finanszírozott Átlátszó újságírója, Bőtös Botond egy írásában fideszesek testének árokpartról való fellapátolásáról írt, vagy a 24.hu két újságírója, Kerner Zsolt és Medvegy Gábor lámpavasazott és arról értekezett, hogy például Bayer Zsoltot kandelláberre kellene felhúzni. Ezen uszító írások nem szúrták a szocialisták szemét, de az én mondatomból köteles beszédet gyártanának” – nyomatékosította Szarvas Szilveszter.

Földi László minderre úgy reagált, a baloldal stratégiája az, hogy a jobboldal szócsöveit lejárassák.

Nézze meg a teljes adást!

The post Háború van, támadni kell – Földi László: “Ha papír nélkül mennék át a szír határon, akkor lelőnének és kész” appeared first on Magyar Közösség.

Forrás: Háború van, támadni kell – Földi László: “Ha papír nélkül mennék át a szír határon, akkor lelőnének és kész”

(Visited 4 times, 1 visits today)