///

Naiv német milf afrikai migránsal ismerkedett, meg is kapta a csoportos nemi erőszakot

Egy negyvenéves nőt többen megerőszakoltak egy apartmanban.

A hatóságok a gyanúsítottakat, a 22 év körüli afrikai bevándorlókat elengedték. A rendőrség azonban tovább folytatja a nyomozást az ügyben – írja az OE24.

Múlt hétvégén csoportos erőszak áldozata lett egy negyvenéves nő Észak-Rajna-Vesztfália Haltern városában. Az áldozat elmondása szerint szombat este egy férfival ismerkedett meg az egyik vendéglőben. A férfi felhívta a nőt a lakására, ami csak pár perc sétára volt az étteremtől.

Miután a nőre rázárták az ajtót, akinek így esélye sem volt a menekülésre, több férfi is zaklatta őt, majd megerőszakolták.

Habár a rendőrök több embert is letartóztattak az eset kapcsán, a gyanúsítottakat elengedték, akik emiatt szabadon kószálnak a városban.

Érdekesség képen jegyezzük meg, hogy az OE24 attól függetlenül, hogy egyértelműen afrikai elkövetőkről beszél, mégis az alábbi képpel illusztrálja az esetet, amin egy fehér férfi látható támadóként. Biztos csak véletlen …

Gruppenvergewaltigung in Asylunterkunft: Verdächtiger wieder frei

The post Naiv német milf afrikai migránsal ismerkedett, meg is kapta a csoportos nemi erőszakot appeared first on Magyar Közösség.

Forrás: Naiv német milf afrikai migránsal ismerkedett, meg is kapta a csoportos nemi erőszakot

(Visited 3 times, 1 visits today)