///

Nincs megállás: ezen a hétvégén 121 illegális migráns tört be Magyarországra

migransok-letenyemedia-hu.jpg

121 határsértőt tartóztattak föl péntektől vasárnapig az ország területén a rendőrök – tájékoztatta az Országos Rendőr-főkapitányság hétfőn az MTI-t.

A rendőrség honlapján olvasható statisztika szerint pénteken 10, szombaton 21, vasárnap 35 jogellenesen az ország területén tartózkodó külföldit tartóztattak fel, állítottak elő, és kísértek át az ideiglenes biztonsági határzáron. A román és ukrán határszakaszon pedig 55 határsértőt fogtak el, embercsempészés miatt két gyanúsított ellen indult eljárás. A március 28-ától hatályos jogszabályok alapján a tömeges bevándorlás okozta válsághelyzet idején a rendőr az ország területén feltartóztathatja és visszakísérheti a határzárhoz a jogellenesen itt tartózkodó külföldit, ha nem merült föl bűncselekmény elkövetésének gyanúja.

Az elmúlt héten az ország területén összesen 231 migránst tartóztattak föl, és kísértek vissza a rendőrök. A megelőző héten – augusztus 28-ától szeptember 3-áig – ez a szám 324 volt. A román és ukrán határszakaszon összesen 120 migránst fogtak el az elmúlt héten – derül ki a rendőrségi összesítésből.

Forrás: MTI. Vezető kép: letenyemedia.hu

A Nincs megállás: ezen a hétvégén 121 illegális migráns tört be Magyarországra .

Olvasd el a többi hírt is a facebook oldalunkon!

Forrás …

The post Nincs megállás: ezen a hétvégén 121 illegális migráns tört be Magyarországra appeared first on Magyar Közösség.

Forrás: Nincs megállás: ezen a hétvégén 121 illegális migráns tört be Magyarországra

(Visited 1 times, 1 visits today)