///

Pánik a londoni terrortámadás helyszínén, vegyi anyagot tartalmazó levelet küldött valaki egy étterembe

Vegyi anyagot tartalmazott az a levél, amit csütörtökön küldtek a londoni Borough Marketnél működő egyik étteremnek. Az üzletben három ember megsérült, az éttermet kiürítették. A rendőrség nem kezeli az terrormerényletként az incidenst, a hivatalos jelentések szerint “vegyi baleset” történt.

A rendőrtisztek mellett tűzoltók és mentősök is érkeztek a helyszínre, akik az üzletből kiküldött vendégeket leültették az út padkájára és megvizsgálták a légzésüket. Egyik sérültet sem kellett kórházba szállítani.

A londoni rendőrség a délutáni órákban a közösségi médián közölte, hogy a vizsgálat alapján a levél természetes eredetű anyagokat tartalmazott.

A “vegyi baleset” annál a piacnál történt, ahol júniusban három támadó embereket gázolt, majd késsel támadt járókelőkre. A két hónappal ezelőtti támadás során a London hídon egy fehér furgon nagy – egyes szemtanúk becslése szerint óránkénti 80 kilométert elérő – sebességgel felhajtott a járdára és több gyalogost elütött, majd a járműből kiugrott három ember, és késsel támadt a járókelőkre a Borough Market környékén.

Olvasd el a többi hírt is a facebook oldalunkon!

Forrás …

The post Pánik a londoni terrortámadás helyszínén, vegyi anyagot tartalmazó levelet küldött valaki egy étterembe appeared first on Magyar Közösség.

Forrás: Pánik a londoni terrortámadás helyszínén, vegyi anyagot tartalmazó levelet küldött valaki egy étterembe

(Visited 1 times, 1 visits today)