///

Rengeteg a migránsok által elkövetett nemi erőszak Európa-szerte: összefoglaló – Spöttle: Németország már alig bírja a migránsokat eltartani

 

Georg Spöttle: Németország már alig bírja a migránsokat eltartani

Nem engednek beköltözni több menedékkérőt egy német városba, Salzgitterbe. Azóta egy újabb, alsó-szászországi város, Delmenhorst kívánna felhagyni új bevándorlók befogadásával. A német belügyminiszter szerint egységesíteni kell a menedékkérők ellátását az EU-ban.

Georg Spöttle biztonságpolitikai szakértő a Kossuth Rádió 180 perc című műsorában elmondta: a polgármesterek bejelentették, hogy a városok megteltek. Salzgitterben már 5700 a menekültek száma, mely rendkívül soknak számít, amely már a helyieket is aggasztja. Mindezek mellett az anyagi források tekintetében is változtatásra van szükség, egy például migráns ellátása 23 euró egy napra – nem beszélve az orvosi ellátásról – magyarázta.

Egyes német óvodákban 60-70 százalék már a nem német gyermekek aránya: ezzel kapcsolatban Georg Spöttle azt mondta, ez már gimnáziumokra is jellemző, és olyan diákok is járnak, akik még a latin betűket sem ismerik.

A szakember kiemelte: a menedékkérők 90 százaléka Németországba szeretne menni, de Maiziére szerint azonban le kellene csökkenteni a pénzt, amelyet a migránsok kapnak, és egységes normát kellene kialakítani.

The post Rengeteg a migránsok által elkövetett nemi erőszak Európa-szerte: összefoglaló – Spöttle: Németország már alig bírja a migránsokat eltartani appeared first on Magyar Közösség.

Forrás: Rengeteg a migránsok által elkövetett nemi erőszak Európa-szerte: összefoglaló – Spöttle: Németország már alig bírja a migránsokat eltartani

(Visited 1 times, 1 visits today)