///

Rettegnek a magyarországi Soros-szervezetek

2017. január 10. 13:58

LONDON, 13:58

Telesírták a brit The Guardian hasábjait a magyarországi Soros-pénzekből élő szervezetek.

Fotó: AFP

Közeledik január huszadika, Donald Trump hivatalba lépésének napja. A liberálisok sivalkodása Clinton bukása óta nem halkul, sőt, egyre erősödik. Ebből a globális Trump-ellenességből Magyarország sem maradhat ki, legalábbis a Soros-féle civilek semmiképpen.

A legújabb félelmük az, hogy Donald Trump hivatalba lépésével Magyarországon megszűnik a civil társadalom, mert nem lesz, aki megvédje őket.

A Political Capitalnek dolgozó Krekó Péter azt nyilatkozta a lapnak, hogy: „Donald Trump megválasztásának következtében Orbán határozottan úgy érzi, hogy a két nemzetközi játékosból  (EU és USA), akik törődtek a magyar civilekkel, most az egyik az ő oldalán áll. Mert Trump vad ellensége Soros Györgynek.”

Orbán arra számít, hogy ha idén megtámadja a Soros által pénzelt szervezeteket, akkor az Egyesült Államok kormányzata és annak nagykövetsége nem fogja megvédeni őket, ahogyan azt korábban tették.”

– nyilatkozta Krekó.

A Soros-rajongóknak azonban nem kell teljesen kétségbeesniük, mert Chris Stone, a Nyílt Társadalom Alapítványok elnöke leszögezte, hogy továbbra is folytatják a munkájukat Magyarországon.

Forrás: Rettegnek a magyarországi Soros-szervezetek

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Close