///

Rettenetes dolgokon ment át az Iszlám Állam szexrabszolgája!

Elképesztő történetet mesélt el az a 18 éves lány, akit az Iszlám Állam rabolt el, majd adott el szexrabszolgának.

Lamiya Aji Bashart 2014-ben rabolták el Irakban az Iszlám Állam dzsihadistái. A fiatal lány több családtagját a szeme láttára végezték ki. A terrorszervezet emberei hónapokon keresztül tartották fogva, ez idő alatt rendszeresen megerőszakolták és bántalmazták. Az Iszlám Állam végül szexrabszolgaként tovább adott rajta.

Az akkor még csak 16 éves tinédzser többször megpróbált megszökni, de rendszerint elfogták. Az egyik sikertelen menekülés alkalmával úgy megverték a fogva tartói, hogy egyik szemére megvakult.Lamiya szerint ez az eset csak egy volt a sok közül. A lány elmesélte, hogy több száz másik lánnyal egy üres épületbe voltak bezárva. Itt kereskedett a terrorszervezet a lányokkal. Folyamatosan jöttek idegen férfiak, akik kedvükre válogathattak a nők között. Aki ellenkezni próbált, azt korbáccsal ütötték. Lamiya elmesélése szerint 9-10 éves gyermekek is voltak a fogva tartottak között, közülük többen belehaltak a bántalmazásokba.

A fiatal lány mára már Németországban él a testvérénél. Lamiya Aji Bashart nemrégen a Szaharov emberjogi díjjal tüntették ki.

Forrás: Yazidi women who escaped from Isis win EU human rights prize | Law | The Guardian

1 Response

  1. B Ida szerint:

    Kik hozták létre ezt a szervezetet (is)? Kik fegyverezték fel, kik látják el pénzzel, élelemmel, stb? Kik parancsolnak nekik? Szóval azok a felelősek mindezekért! Hiába adják itt elő a “nagy jótevőket”, mint akik a nyomorultakon segítenek, mert mindez az ő lelküket terheli. Függetlenül attól, hogy mit hazudoznak az embereknek össze-vissza! Ők támadták meg ezeket az országokat, ők hozták létre azt a szervezetet is, és ők csinálják általuk mindezeket! ( Már akkor se csinálták volna ezeket, ha csak annyit mondanak, hogy akkor vége a zsoldnak, az ellátmánynak, és stb…! De, azoknak ez volt a parancsuk, hogy ezeket tegyék! A “nyugati keresztény értékek szerint”! )

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Close