///

Trump lehülyézte azokat, akik nem akarnak jó viszonyt Oroszországgal

Az új amerikai elnök ismét a Twitteren tette közzé markáns véleményét.


Donald Trump azt írta üzenetében: „Az Oroszországgal való jó viszony jó dolog, nem pedig rossz. Csak a hülyék és a buta emberek gondolják azt, hogy az rossz.”

A témáról szombaton tovább folyt a vita a leköszönő és a január 20-án hivatalba lépő elnök közt.
Barack Obama az ABC televíziónak adott interjúban kijelentette: Oroszországnak az volt a szándéka, hogy „bekavarjon” az amerikai választási folyamatba. Donald Trump megválasztott elnök szerint viszont csak a demokraták hanyag számítógépes védelméről volt szó.
Pénteken
az amerikai hírszerzés azt állapította meg, hogy „nagyon megbízható” információk állnak rendelkezésre arról, hogy maga az orosz államfő rendelte el a kampányt az amerikai elnökválasztás demokratikus folyamatának aláásására és a demokrata párti elnökjelölt, Hillary Clinton lejáratására.
Az adatokat a Demokrata Országos Bizottság (DNC) és befolyásos demokrata párti politikusok számítógépéről lopták le.
A jelentés hozzátette, hogy a WikiLeaksen kiszivárogtatott információk között nem szerepeltek hamis információk, koholmányok. Tovább, hogy az orosz hírszerzés több amerikai szövetségi állam és helyi választási bizottság adataihoz is hozzáfért, s mindkét nagy amerikai párt számítógépes rendszereit támadta.


Forrás: Trump lehülyézte azokat, akik nem akarnak jó viszonyt Oroszországgal

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Close