///

Választási mágia és okkult gyilkosságok Washingtonban – Clinton vudubábúkkal akarta irtani az újságírókat

Hillary Clintont annyira feldúlta az emailbotrány, hogy okkult praktikákkal akart bosszút állni az őt támadó újságírókon és kongresszusi képviselőkön. A volt elnökjelölt a héten megjelent könyvében leírja, hogy “megkísértette a gondolat”, hogy vudubábúkat készítsen ellenfeleiről és “teliszurkáljam őket tűkkel”. Clinton előtt nem ismeretlen a vudumágia: korábban részt vett egy vudu főpap szertartásán Haiti szigetén. Egy másik szintén most megjelent önéletrajzból a washingtoni elit még sötétebb titkairól lehet olvasni. Egy ünnepelt sztárszerző, Sally Quinn azt állítja, hogy fekete mágia segítségével megátkozta, és megölte legalább három volt ellenségét.

Hillary Clinton a What Happened (Ami történt) című, közel 500 oldalas könyvében felidézi, hogy a választási kampány egyik legfájdalmasabb eseménye az ellene kirobbantott emailbotrány volt. Mint más esetekben, saját felelősségét ezúttal is relativizálja, és azt írja: “Ostoba hiba volt. Olyan volt, mint a futóhomok, minél jobban küzdesz, annál mélyebbre süllyedsz. Időnként úgy éreztem, hogy megőrülök. Máskor meg voltam győződve arról, hogy a világ bolondult meg. Időnként a stábomra voltam kiborulva.

MEGKÍSÉRTETT A GONDOLAT, HOGY AZ EGYES ÚJSÁGÍRÓKNAK ÉS KONGRESSZUSI KÉPVISELŐKNEK MEGCSINÁLOM A VUDUBÁBÚJÁT, ÉS TELISZURKÁLOM ŐKET.

– írta Clinton az új könyvében, amelyben azt is leírja, több módszert – köztük a borozgatást és a jógát is – kipróbált, hogy a vereség miatti fájdalmat tompítsa, mert “úgy érezte, mint akit arcba vertek és kitöröltek”. “Fogtam, és lázasan takarítani kezdtem, hosszú sétákat tettem, a kutyáimmal játszottam, és amint most is teszem írás közben, jógáztam, és váltott orral lélegzek – amit mindeninek ajánlok -, hogy megpróbáljam lecsillapítani magam. És tudják, a szokásos Chardonnay adagommal is.” 

A nászúton kezdődött

Nem először írt Clinton a vuduról, amit személyesen is volt alkalma megismerni. 1975-ben Bill Clintonnal együtt a nászútjukon részt vettek egy vudu szellemrituálén Haiti szigetén.

“Utunk egyik legemlékezetesebb élménye volt, hogy találkoztunk egy helyi vudu pappal, akit Max Beauviornak hívtak… Meghívott, hogy vegyünk részt az egyik szertartásán. Láttuk, amint a haiiti embereket megszállja a szellem, és

IZZÓ PARÁZSON JÁRKÁLNAK, ÉLŐ CSIRKÉK FEJÉT HARAPJÁK LE, ÜVEGBE HARAPNAK, ÉS KIKÖPIK A SZILÁNKOKAT, ÚGY, HOGY NEM VÉRZIK A SZÁJUK.

A ceremónia végén a résztvevők azt állították, hogy a sötét szellemek eltávoztak” – írta Clinotn a 2014-ben megjelent Hard Choices (Nehéz döntések) című előző könyvében. Az esetről Bill Clinton is írt saját önéletrajzában. A Clinton-házaspár 1994-ben, már mint elnök és First Lady jártak újra Haiitin, és a helyi lapok beszámolói szerint ekkor ismét részt vettek egy vudu rituálén.

Mint korábban írtunk róla, Hillary Clinton a Fehér Házban is kikérte okkult tanácsadók segítségét. A neves amerikai tényfeltáró újságíró, Bob Woodward leírta a The Choice(A döntés) című könyvében, hogy a Monicagate után Hillary Clinton egy neves spirituális tanácsadó, Jean Houston segítségét kérte ahhoz, hogy túljusson a válságon. Houston javaslatára halott hírességek – köztük a volt first lady, Eleanor Roosevelt – “véleményét” is kikérte. A misztikus kapcsolatot Clinton külügyminiszterként is ápolta. A szeánszokról a CNN és több más országos lap is beszámolt. Ennek nyomán Hillary Clinton is elismerte Houstonnal való kapcsolatát és a halottakkal való beszélgetést.

Három halott

Még sötétebb titkokról írt a washingtoni elit egyik ünnepelt sztárszerzője, Sally Quinn, akinek férje, Ben Bradlee több mint két évtizeden át volt a Washington Post főszerkesztője, majd alelnöke. (Nevéhez fűződik többek között a Nixon elnököt megbuktató Watergate dokumentumok publikálása)

quinn.png

Sally Quinn és férje,Ben Bradlee, a Washington Post alelnöke

A befolyásos házaspár John F. Kennedy közeli barátja volt, és ettől kezdve a politikai és médiaelit “házigazdái” voltak az amerikai fővárosban. A 76 éves Quinn most a Finding Magic: A Spiritual Memoir (A mágia megtalálása: Egy spirituális utazás) című új könyvében azt állítja, hogy nem csupán mélyen hisz az okkultizmus különböző gyakorlataiban, hanem aktívan gyakorolja is az általa pusztítónak hitt fekete mágiát. Quinn könyvében azt állítja, hogy boszorkányátokkal megölt egy fiatal nőt, aki flörtölni kezdett az akkori barátjával,

MEGÁTKOZOTT EGY HETILAPSZERKESZTŐT, AKI KEDVEZŐTLEN CIKKET ÍRT RÓLA, ÉS AZ ILLETŐ MEG IS HALT RÁKBAN,

valamint egy rivális okkultistát is, aki még ugyanabban az évben agyvérzésben meghalt.

Sally Quinn azt is leírja, hogy fiatal újságíróként miként szakította el volt férjét – aki akkor a Washington Postnál a főnöke volt – a feleségétől és családjától. A férfi eleinte nem akart válni, de végül azt tette, amit Quinn akart.  A szerző emlékiratában azt állítja, hogy már felhagyott a fekete mágiával, mert amikor egyetlen fia súlyosan megbetegedett, megijedt, hogy az átkok visszahullanak rá. A mágia többi formáját azonban most is hasznosnak tartja, és azt állítja, hogy aki reményt akar meríteni az életének nehéz szakaszaiban, ezekből a praktikákban segítséget talál. De mint írja, ma újra kísértést érez, hogy visszatérjen az aktív mágiához: “Nem is tudják elképzelni,

HÁNYAN KÉRTEK MEG ARRA, HOGY MONDJAK BOSZORKÁNYÁTKOT DONALD TRUMPRA. SORBAN ÁLLNAK A BARÁTAIM NÁLAM. EZ MA A LEGNAGYOBB KÍSÉRTÉSEM”

– írja Quinn.

41mmm_w6axl_sx328_bo1_204_203_200.jpg

A washingtoni elit más neves tagjai között is népszerűek az ezoterikus praktikák. Az ufó-hívő Jonh Podesta, aki Hillary Clinton kampányfőnöke volt a 2016-os választásokon a Wikileaks által kiszivárogtatott emailek alapján kapcsolatban állt egy népszerű washingtoni guruval, Marina Abramovic-csal, aki az elit számára rendszeresen tart “Spiritual Cooking” (Spirituális főzés) rituálékat.

Ne hagyományos konyhatanfolyamra gondoljunk: Abramovic receptjében a hozzávalók

EGYHARMAD RÉSZ FRISS ANYATEJ, EGYHARMAD RÉSZ FRISS SPERMA ÉS EGYHARMAD RÉSZ FRISS VIZELET.

Marina Abramovic email meghívója a “Spiritual Cooking” szertartásra, amit Tony Podestának, Clinton kampányfőnöke testévérének küldött: “Tudatná velem, hogy a bátyja is el tud jönni?” Az ilyen kiszivárogtatások miatt gondolta úgy Hillary Clinton, hogy vudubábúkat kellene készíteni az újságírókról 

Bárki gondolhat bármit a jelenlegi amerikai elnökről, egy biztos: minden jószándékú és racionálisan gondolkodó ember csak örülhet annak, hogy nem a vudunosztalgiát érző, halottakkal társalgó Hillary Clinton és holdkóros tanácsadói ülnek ma a Fehér Házban.

Vigyázó!

The post Választási mágia és okkult gyilkosságok Washingtonban – Clinton vudubábúkkal akarta irtani az újságírókat appeared first on Magyar Közösség.

Forrás: Választási mágia és okkult gyilkosságok Washingtonban – Clinton vudubábúkkal akarta irtani az újságírókat

(Visited 1 times, 1 visits today)